Sunday, January 4, 2009

Instalatia sanitara - a doua zi

Sambata instalatorii au terminat instalatia de apa din baie si bucatarie. Partea importanta care ramasese de facut era scurgerea din baie, care a insemnat distrugerea mozaicului din pardoseala, si montarea partiala a cazii.






Un lucru important pe care l-am aflat azi, a fost acela ca monatrea cazii ar trebui sa fie undeva spre sfarsitul momentului de pus faianta. Avem doua posibilitati: Ori montam cada de pe acum si apoi va trebui sa o acoperim si sa o protejam in timp ce se pune faianta peste ea, ori o scoatem si o punem inapoi (inclusiv fixarea ei) cand mai e doar un rand de faianta de pus, deasupra cazii. Ultima varianta cred ca este mai buna. Apropo, fixarea cazii se face cu spuma (in genul celei de la geamurile termopan), dar cu cada plina cu apa, ca sa aiba greutate si sa nu se ridice in timp ce actioneaza spuma.

Luni urmeaza sa vina instalatorii ca sa ne faca modificarea necesara la calorifer. Apoi ne putem apuca de zugraveala, tencuiala, rigips si nivelarea sufrageriei si dormitorului. Nu neaparat in ordinea asta...

No comments: