Friday, December 19, 2008

Rezolutii de an nou (draft)

Ok, se pare ca asta ar fi toata activitatea importanta care se va face in apartament, anul acesta. Nu cred ca voi putea gasi un zugrav care sa-mi repare zidurile pana la sfarsitul anului, si nici nu prea mai e timp.

Prin urmare apartamentul ar trebui sa fie cu toata instalatia electrica facuta pana la sfarsitul anului si atat, urmand ca indreptarea zidurilor, zidirea dressing-ului, instalatia si obiectele sanitare, gresia, faianta, zugravirea, usile si parchetul vor ramane pe anul viitor..

Un lucru foarte important, care daca s-ar termina pana la sfarsitul anului deasemenea ar fi perfect, este curatenia generala. Toate aceste activitati, instalatul termopanelor, al instalatiei electrice si al zidirii dressing-ului, au avut ca rezultat foarte mult moloz si lemne de aruncat. As putea spune ca acum curatenia este cel mai important lucru de facut inainte de orice altceva.

Fie ca anul nou ce vine sa aduca multe lucruri bune pentru proprietari si apartamentul lor, fara moloz si alte cele. Pace voua.

No comments: